nklocksmiths

Een aantal reserve sleutels waren niet zo goed gemaakt door de sleutelmaker in Utrecht we hebben al een aantal locksmiths bezocht en telkens gingen de heren moeilijk kijken en zuchten dat ze dat soort sleutels niet hebben in Zuid Afrika.

In Swellendam wilden we het nog een keer proberen en kwamen we terecht bij NKLocks van Gary en Lynnette. Gary is de president van de locksmith association geweest en zag geen probleem in het maken van onze sleutels. Het was erg grappig en boeiend om Gary bezig te zien, hij keek bv naar de sleutel van ons opslag luik en al prevelend en wat in bakjes te rommelen bedacht hij dat die wel leek op een sleutel van een Apprilla motor.

Naast sleutels hebben ze ook een laser cutting machine waarmee ze van alles kunnen maken van puzeels, skeletten tot reclame borden etc.

We dachten dat het wel leuk zou zijn om onderzetters van ons logo te hebben om weg te geven aan mensen die ons helpen. We hebben het logo naar Gary gestuurd en de volgende dag konden we ze ophalen. Dat liep wel wat uit zoals zoveel zaken hier want er waren computer problemen.

onderzetter

Swellendam is overigens een leuk oud Nederlands stadje met veel mooie oude huizen en hele grote nederlands gereformeerde kerk en een museum wat wel wat lijkt op het Hoogeveens stadsmuseum maar dan in een mooier gebouw.