Als je aankomt op zo’n relaxte plek als Buccaneers Lodge en met zoveel ruimte op de campsite, dan heb je geen excuus meer om de – lang uitgestelde – klussen aan Ivy dan toch echt te gaan doen. Als beloning mogen we dan de Omnia pan en de Zodi buitendouche uitproberen! Deze zitten nog in de verpakking en schreeuwen om nu eindelijk eens gebruikt te worden.

Na de eerste dirt roads blijkt ons elektrisch systeem niet zo solide aangelegd te zijn; af en toe valt de koelkast uit – ach, even aan een paar electradraden morrelen en ze slaat weer aan – en doet onze verwarming-en warmwater het niet meer – ach, te veel kleren in Ivy gestouwd en op elke campsite warme douches en ligbaden-. Met enige tegenzin gaan Bert en ik aan de slag, want we vrezen…. Na uitvoerige analyse door Bert blijkt een accupool en enkele aardedraden los te zitten en staat de besturingsdraad van het bedieningspaneel van de verwarming strak onder spanning. Dus eerst dat maar eens verhelpen! Zonder enige hoop testen we toch maar even, en…….. YEAH, het werkt; als 2 kleine kinderen staan we verwonderd te voelen aan het steeds warmer wordende water dat uit de kraan stroomt!

Dit vraagt om een buitendouche: dus tijd om de Zodi Douchetent op te zetten en uit te proberen. Al bij het uitpakken vragen we ons af waarom die tentstokken zo vreselijk lang zijn en hoe we deze ooit moeten opzetten??? Met de gebruiksaanwijzing in de hand – moet dit echt wel zo?- en met vier handen aan de tent staat het dan eindelijk! Maar wat een ding; zelfs naast Ivy oogt het nog steeds enorm! Hoe vaak we deze gaan gebruiken, vragen we ons af? Maar, douchen met “open dak” is goddelijk en de grootte van de douchetent is prettig tijdens het gebruik…. dus wie weet?!

[

Daarna is de Omnia aan de beurt; creatief met de voorraadkast van Ivy en ongeveer zoals in het filmpje, smullen we nu vanonze eigen gemaakte Paleo hazelnoot – tomaten – focaccia!