[photogrid ids=”1387,1383″ captions=”no” columns=”two” fullwidth=”no” ]

Vandaag hebben we voor het eerst op het strand gelegen! Na een maand reizend langs de kust mag dat wel eens een keer.

Het strand bij Trennerys is heel uitgestrekt en van de 36 kamers zijn er nu maar 3 bezet… Dus: we hebben het strand voor ons alleen.  Oke, we delen het strand met een verdwaalde koe! Deze heeft om de 1 of andere reden ook het strand gekozen om vandaag te vertoeven? Deze heeft, net als de meeste koeien hier, van die enorme horens, dus we checken wel regelmatig of zij nog op veilige afstand vertoeft.

Een stel dat ook in het hotel logeert, had gisteren namelijk minder geluk: terwijl ze geparkeerd stonden in in Centani – op weg naar het hotel – liep een dergelijke koe tegen hun huurauto aan…. Gevolg: een zijspiegel minder en een enorme deuk in de deur! Leg dat maar eens uit aan Avis 🙂

Of het nu koeien, schapen, geiten, ezels of paarden zijn, hier aan de Wild Coast lopen de meesten vrij rond en dus ook op straat, zelfs op de doorgaande weg! We hebben al meerdere keren meegemaakt dat ze vlak voor ons overstaken of midden op de weg stonden of zelfs lagen. Gelukkig vinden ze Ivy uiteindelijk toch wel wat intimiderend en gaan ze aan de wandel als we er aan komen.  In een enkel uiterst geval doet de sirene de rest!