De bedoeling was om te kamperen op de Storms River Mouth Camp in het Tsitsikamma National Park. In de stromende regen komen we bij de poort van het park om daar te horen dat we hadden moeten reserveren voor de camping….

We moetsen dus weer terug naar de N2 om naar het volgende dorp te rijden genaamd Storms Rivier. Dat is basically een backpackers dorp waarvandaan alle tours en extreme outdoor trips worden georganiseerd.

Gordon uit Knysna had ons getipt dat je bij Tube ’n Axe kunt kamperen. Als we er aan komen ziet het er allemaal wat krap uit maar er staat op het bord dat overland trucks welkom zijn en er rijden grote trucks van Nomad Tours naar binnen, dus wij er achteraan en we parkeren onze truck voor de receptie.

De manager begint moeilijk te kijken en zegt dat campers niet meer op het gras mogen, door alle regen is het gras te nat en er zat al een camper tot aan de assen vast. Niet dat ik denk dat dit voor onze  4×4 aangedreven Ivy een echt issue is….

Hoe groot is jullie camper eigenlijk vraagt de jongen terwijl we naar buiten lopen. Zodra hij Ivy ziet roept hij uit ‘dat is geen camper maar een grote overland truck’ !

Omdat er inderdaad op het bord staat dat wij welkom zijn kunnen we op de parkeerplaats naast het gras staan.