Een nieuwe foto via Instagram: #keyznking #storyofjohnny

De eerste promotor van #storyofjohny = Marius! #keyznking

Tijdens een TE gezellig etentje met Nelke, Frans, Pepeijn en Romeq bij Goddard’s Pub & Grill in Onrus liet Marius (de barkeeper) horen wat in de jaren negentig de hit was in Zuid-Afrika: Sugar Man van Sixto Rodriquez! Ik viel bijna van mijn stoel, want laat Hugo (mijn zwager) ditzelfde verhaal verteld hebben tijdens ons etentje samen…. met de  toevoeging: HAHAHA….. als ik voor zoiets kon zorgen voor hun band: Story of Johnny…….. Dit kon geen toeval zijn!

Als een speer holde ik naar de campsite om een CD te halen en deze plechtig te overhandigen! Meteen ging deze in de speler en klonken de welbekende klanken voor het eerst op Zuid-Afrikaanse bodem! Marius was meteen verkocht en we hebben beloofd dat zodra het volgende album klaar is, deze ook naar hem toe komt