1. Youtube filmpje Ontmanteling Ivy
 2. Youtube filmpje ontmanteling
 3. Youtube filmpje op de brug in Gouda
 4. Youtube filmpje Sleutel Cursus Holthees
 5. Trek’m eruit Overloon Youtube
 6. Met de lier Ivy bevrijden Youtube filmpje
 7. Vera zit vast Youtube filmpje
 8. Youtube film Offroad rijden in Overloon
 9. Op jacht naar onderdelen
 10. De eerste overnachting
 11. We gaan-Feest
 12. Ive gaat de container in
 13. Microfiches scannen
 14. Laatste stop afscheidtoer; vanavond vliegen!

We gaan-feest

Onze vertrekdatum (23 augustus 2016) en die van Ive (29 juli 2016) komen steeds dichterbij en dus is het tijd voor een afscheidsfeestje! Tevens ook de gelegenheid om familie, vrienden en (oud-) collega’s eindelijk onze Ive te laten zien. Na 4 weken elke dag hard doorwerken was het moment daar en konden we met goed fatsoen van onze garage met Ive naar Kantien afreizen.

De setting kon niet beter:; lekker zonnetje, parkeerplek genoeg en van het terras uitzicht op Ive.  Ook al hadden wij (Bert&Vera) iedereen uitgenodigd: first stop was toch wel voor (bijna) iedereen: Ive!!

Voor de volwassenen was na de tour de Ive de gang naar het terras voor hapjes en drankjes snel gemaakt, maar voor de kids bleek de oude brandweercabine met dakluik het uitgelezen klimrek!

Uiteraard, zoals met dergelijke feestjes gaat, was de tijd te kort om met iedereen (bij) te kletsen, maar alle cadeaus gaan mee en zullen ons elke dag tijdens onze reis herinneren aan deze dag: van reis boeddha (die precies past op het plateau boven de koelkast), kookschort met de persoonlijke boodschappen, tot de talrijke flessen wijn die we de komende weken nog gaan nuttigen  of mee gaan in ons flessenrek achter de bank.

wat een gave bak!