[photogrid ids=”656,659,660″ captions=”no” columns=”three” fullwidth=”no” ]

4×4 cursus

Na anderhalve week buffelen was Ive dan eindelijk compleet en gereed voor de 4×4 cursus op zondag 5 juni 2015 (zie verslag van deze cursus hier). Spontaan bedachten we dan ook (mede door het mooie weer) om met Ive te gaan kamperen in de buurt van Oss, zodat we op zondag niet zo vroeg op hoefden te staan en we haar ook meteen konden inwijden. Zo bedacht, zo gedaan.

Gelukkig bleek Camping De Brug een plekje voor ons te hebben om te overnachten. We kregen een plekje op het grasveld omgeven door in diverse vormen omgevormde stacaravans. Na een hapje en een drankje bij Restaurant Trien waren wij klaar voor de eerste overnachting met uitzicht op de sterrenhemel vanuit ons dakluik.

Na een heerlijke nachtrust, een warme douche in het washok van de camping gingen we nog even ontbijten bij Hotel Brasserie Den Handwijzer op aanraden van de bediening van Restaurant Trien. We waren immers “vergeten” om een ontbijtje mee te nemen… Volledig voldaan en uitgerust waren we klaar voor de 4×4 cursus en waren we ook meer dan tevreden voor de eerste leefervaring in Ive.