En daar staan de tassen weer: klaar voor vertrek!

En dan realiseer je je ineens dat het alweer een jaar geleden is, dat we ons mentaal en fysiek aan het voorbereiden om terug te gaan naar Nederland. En dat het dus ook alweer bijna een jaar geleden is, dat we Bert en ik samen in Ivy reden….Kan iemand mij vertellen waar de tijd is gebleven……?

Het voelt mij alweer te lang geleden dat Carin en ik onze avonturen beleefden met Ivy. Ik kan niet wachten om weer te gaan toeren! Hoe deze korte reis eruit gaat zien, is ook nu weer – hoe verrassend – nog open. Mogelijk worden we in Gaborone (Botswana) verwacht voor een zakelijke afspraak, gaan we misschien nog Zimbabwe in, gaan we misschien nog wat klusjes doen aan de auto, wie weet!

We zullen in ieder geval weer proberen jullie op de hoogte te houden!